Elke zondag: Yoga

Wist je dat het heel fijn is om zondagochtend met yoga in de buitenlucht op te starten?

Zo laat je de drukte & stress los, ga je uit je hoofd en je lichaam voelen. Het geweldige van yoga in de buitenlucht is dat we kunnen spelen met de ‘elementen’. En kunnen we optimaal gebruik maken van al onze zintuigen. Zo zie je gedurende de les de kleuren anders, hoor je veel scherper en ruik je de omgeving!

Leg jij jouw matje - op 1,5 meter afstand - naast die van ons?

Wanneer: iedere zondag (bij mooi weer, check altijd de website bijcarina.nl/buitenyoga)

Tijdstip: 10:00 - 11:15 uur (uitzondering: 9 augustus van 09:00 uur - 10:15 uur ivm de hitte)

Locatie: grasveld bij BUITEN! Badweg 2 - Huissen

Deelname yoga: € 9,50 per persoon (digitaal betaalverzoek) en een consumptie bij BUITEN!

Tot dat BUITEN! opengaat drinken we een kopje thee op ons eigen matje.

BUITEN!Yoga

Met BUITEN!Yoga heb ik vorig jaar heel wat mensen blije en enthousiaste gemaakt.

Op de grasweide van het Zwanebad bij BUITEN! waar het schoon is. Met de zon door de bomen, hoor je de blaadjes ritselen en de vogels tjilpen op de achtergrond. Het weer is natuurlijk wel belangrijk; het moet droog zijn, zo’n 19 graden of meer, een beetje wind is niet erg, een zonnetje is welkom!

Yoga toegankelijk voor iedereen!
Ik geef Hatha Yoga volgens de Shivananda stijl. Er zit een vaste opbouw in mijn lessen. Eerst nemen we even de tijd om aan te komen in de les. Dan gaan we een ademhalingsoefening doen. Gevolgd door de zonnegroet om je lichaam op te warmen, een buikspier- en armspieroefening en daarna de verschillende yogahoudingen. Daar zitten soms uitdagende, pittige houdingen tussen. Maar ik zoek altijd naar balans tussen inspanning en ontspanning. Als toetje zit er altijd een eindontspanning in.

Aansluitend nemen we een kopje thee (of koffie) bij Beachclub BUITEN! Het is belangrijk om na een yogales goed te drinken, zodat de afvalstoffen het lichaam sneller kunnen verlaten. Bovendien vind ik het sociale aspect ook heel belangrijk, even samen op het terras ervaringen delen. En zo’n moment zorgt er ook voor, dat je weer helemaal alert wordt. Door de yoga wordt je parasympatisch zenuwstelsel geactiveerd. Dat geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Door samen wat te drinken, krijgt je lichaam weer de tijd om ‘wakker’ te worden. Want als je na een yogales weer deelneemt aan het verkeer, moet je wel weer scherp zijn.

Kom je ook?
Stuur me dan een berichtje om een plekje te reserveren! info@bijcarina.nl of naar 06-11292888.

PS
Neem je eigen matje mee (Ik heb eventueel een reservematje), net als een flesje water, zonnebrandcrème, muggenspray en eventueel een dekentje, handdoek of vestje voor de eindontspanning. Ik heb eventueel doeken voor onder de yogamatjes.

 

Naar het overzicht

BUITEN!kijf

Onze favo producten op dit moment ;-)

  • Vegan frietje

  • SOOF munt, appel en citroen

  • Cheesy nachos

  • Pink Gin & Red Velvet Latte

  • Veggy mix en borrelmaatjes

  • Bucket Corona