BUITEN! Boules

Bedacht als sport door de Grieken, namelijk kogelstoten. Door de Romeinen omgeturnd tot behendigheidsspel. Door de Fransen geadopteerd als nationale hobby. Door studentensteden populair gemaakt in Nederland. En nu gaat ‘tout’ Huissen het omarmen. Jeu de boules! Voor iedereen jong (van geest) en oud (zoals je je voelt). Het ‘spel met ballen’ speel je exclusief bij BUITEN!

We hebben direct naast ons ‘paviljoen’ vier banen voor aan laten leggen*. Hierop kun je terecht vanaf 4 tot en met 24 personen. Ideaal voor familie- of teamuitjes, gewoon voor de gezelligheid met vrienden, of kinderfeestjes. We hebben een heleboel (!) arrangementen, met drankjes en hapjes; allen aansluitend op jouw/jullie budget en wensen.

Wij zorgen bij BUITEN!boules voor de attributen. Als je de ballen hebt om te komen boulen bij ons, reserveer dan via de enig mogelijke manier, hier op onze website!

*Knuiman Loonwerk; bedankt! ;-)
 

BUITEN!boulen kan met je hele huishouden. Komt jullie team niet uit hetzelfde huishouden? Dan kun je met 4 personen boulen.

Alle arrangementen zijn eventueel voor €9,50 uit te breiden met een drankje en gerecht van de lunchkaart, dit kunt u aangeven tijdens het reserveren. Houd er rekening mee dat de lunch om 20:00 uur naar bed gaat en het frituurmandje om 21:30 uur ;-).

Mocht het zo zijn dat het weer op jullie gereserveerde datum het niet toelaat om te boulen, nemen wij contact met jullie op en prikken we een nieuwe datum!

Reserveer hier je baan & boek je arrangement!

BUITEN!kijf

Onze favo producten op dit moment ;-)

  • Vegan frietje

  • SOOF munt, appel en citroen

  • Cheesy nachos

  • Pink Gin & Red Velvet Latte

  • Veggy mix en borrelmaatjes

  • Bucket Corona