BUITEN!skamers

We willen ons verhaal niet binnenskamers houden, vandaar dat we het graag hier met jullie delen. Buitenskamers dus. Wij zijn Bianca Visser en Herman van Gellecum, (zaken)partners en trotse eigenaren van De Buitenpoort, het multifunctionele horecabedrijf in het centrum van Huissen. Al langer liepen we met het idee rond om een nieuwe zaak te starten, mede op initiatief van een goede vriend van ons. Deze plek leek ons zeer geschikt. Er is veel ruimte en groen en mooi gelegen aan het water. Huissen mag trots zijn op dit natuurbad. Maar we misten sanitaire en recreatieve voorzieningen. Dat vonden veel andere Huissenaren, hoorden we. Zelfs de kinderburgemeester.

Daarna zette  de ‘echte’ burgemeester en zeker wethouder Helga Witjes en enkele toegewijden binnen de gemeente Lingewaard hun beste beentje voor. Maar vooral door de onvermoeibare en gepassioneerde hulp van een aantal lokale topbedrijven (hier linkje maken naar de pagina ‘ambassadeurs’) lukte het om onze strandzaak te realiseren. BUITEN! opende 9 juni 2019, hartje zomer. Pfff.  We hebben dus ‘al’ een eerste (half) seizoen mee mogen maken. Even intensief als geweldig. We kijken er naar uit om samen met ons team BUITEN! en alle bezoekers een nog beter en mooier nieuw en vooral volledig seizoen te beleven. 

Zoals u heeft kunnen lezen kan er alleen met pin betaald worden bij BUITEN! Ofwel cashless. Dit beleid is ingesteld vanwege uw en onze veiligheid. Wel hebben we de Stempelkaart ontwikkeld.

Deze schaft u (met pin! ;-) voor €8 aan bij de bar. Met de stempelkaar hoeven (uw) (klein)kinderen niet telkens met een betaalpas op pad. Als ze snoep, chips, ijsjes, snacks en/of een drankje voor zich zelf (en/of voor u) gaan halen. 

Graag tot ziens!

BUITEN!kijf

Onze favo producten op dit moment ;-)

  • Vegan frietje

  • SOOF munt, appel en citroen

  • Cheesy nachos

  • Pink Gin & Red Velvet Latte

  • Veggy mix en borrelmaatjes

  • Bucket Corona