download hier de menukaart

BUITEN!skamers

,,We willen ons verhaal niet binnenskamers houden, dus vandaar dat we het graag met jullie willen delen. Buitenskamers dus. Wie zijn we? Bianca Visser en Herman van Gellecum, (zaken)partners en trotse eigenaren van De Buitenpoort, het multifunctionele horecabedrijf in het centrum van Huissen. Al langer liepen we met het idee rond om een nieuwe zaak te starten, mede op initiatief van een goede vriend van ons. Deze plek leek ons zeer geschikt. Er is veel ruimte en groen en mooi gelegen aan het water. Huissen mag trots zijn op dit natuurbad. Maar we misten sanitaire en recreatieve voorzieningen. Dat vonden veel andere Huissenaren, hoorden we.

Zo kwamen we op het idee om het Zwanebad aantrekkelijker maken, zonder het oorspronkelijke vrije gevoel los te laten. Als eerste klopten we aan bij de gemeente Lingewaard, in mei 2018. Wat bleek? Ons plan viel samen met de wens van de toenmalige kinderburgemeester van Lingewaard. Zelfs toenmalige burgemeester Marianne Schuurmans had al moeite gedaan. Na enkele eerste positieve gesprekken op het gemeentehuis raakten we steeds enthousiaster. Gedurende 2018 volgden meerdere gesprekken en raakten ook andere betrokken partijen enthousiast. Daarna hebben we met veel organisaties en bedrijven enorm hard ons best gedaan om in de zomer van 2019 open te gaan. We zijn zo blij dat dat gelukt is en wel op maandag 10 juni; ‘Op een mooie Pinksterdag’!’’

BUITEN!keuken

Hierbij al het eetbare lekkers dat je bij BUITEN! binnen kunt bestellen, van appelgebak tot panini gehakt tot borrelplank. Betalen kan overigens alleen met pin, ofwel cashless (voor jullie en onze veiligheid werken we niet met contant geld). Dank voor jullie begrip!
De keuken is geopend vanaf 11.00 tot 21.00 uur.

Wil je reserveren voor een ontbijt, lunch en borrel voor meerdere personen? Dat kan! Kijk bij ‘BUITEN!issig’ voor meer informatie.

BUITEN!tap

Ja, we hebben bier van de tap! Twee soorten; het premium pils Hertog Jan -in die stijlvolle en ranke glazen- en een wisselend seizoensbier, nu is dat Leffe Blond. Bieren (ook de diverse andere soorten op fles) zijn bij BUITEN! Binnen te bestellen, net als alle overige dranken overigens ;-) Betalen kan trouwens alleen met pin, ofwel cashless (voor jullie en onze veiligheid werken we niet met contant geld). Dank voor jullie begrip!

BUITEN!tijd

Met 21 graden Celsius en hoger (en liefst een zonnetje) altijd, gedurende het seizoen (maart-november). Maar ja, we leven wel in Nederland ;-) Zo’n constante warme en droge zomer als die van 2018 is volgens ons een uitzondering, al tekenen we er dit/ieder jaar wel voor bij BUITEN!. Maar soms is het ‘s ochtends zo’n slecht weer, dat we niet open zijn/gaan. Wellicht wat later wel. We houden de satellietbeelden van Buienradar scherp in de gaten. Als er regen of wind losbarst terwijl we open zijn? Neem je drankje snel mee en ga schuilen in de binnenruimte, die is klein maar fijn. En met z’n allen samen maken we er een knusse boel van terwijl we wachten dat de buien over waaien. Tevens zetten we het op Insta en Facebook als we open zijn/gaan. Dus volg ons op deze socials en wees altijd op de hoogte! We sluiten overigens om 21.00 uur.

 

BUITEN!kijf

Onze favo producten op dit moment ;-)

  • Vegan frietje

  • SOOF munt, appel en citroen

  • Cheesy nachos

  • Pink Gin & Red Velvet Latte

  • Veggy mix en borrelmaatjes

  • Bucket Corona